Brezplačna dostava  za nakupe nad 40 € •   AKCIJSKA PONUDBA

Brezplačna dostava  za nakupe nad 40 € •   AKCIJSKA PONUDBA

Košarica
Košarica:
0,00 € (0)
Košarica
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
Minimalni znesek nakupa je 10.00 €.

ZABOJ ZA ORODJE NA VOZIČKU, TRIDELNI

Šifra: YT-09101
Proizvajalec: YATO
Preberite več

ZABOJ ZA ORODJE NA VOZIČKU, TRIDELNI

Modularni 3-delni kovček za orodje.

Komplet vsebuje spodnjo škatlo, opremljeno z vgrajenimi kolesi, teleskopskim aluminijastim ročajem in velikim nagibnim predalom.

 

 

 

Nosilnost spodnjega modula je 15 kg, dimenzije 410x210x280 mm.

Srednji modul ima 2 kovinska predala z nosilnostjo 5 kg in dimenzijami vsakega 390x215x60 mm. Predali so nameščeni na kovinskih vodilih s krogličnimi ležaji.

Zgornji modul je klasična škatla za orodje dimenzij 420x220x150 mm in nosilnosti 20 kg. Ima vgrajena 2 izvlečna organizatorja in pladenj za orodje.

 

Moduli imajo ravno ploščo, ki se lahko uporablja kot delovna plošča. Poleg tega imajo utor, ki je zelo uporaben pri vrtanju ali zavijanju vijakov. Poleg tega imajo moduli udoben, nedrseč ročaj, stranske ročaje za enostavno dvigovanje in nedrseče spodnje vogale. Komplet s 3 moduli je mogoče razširiti na komplet s 4 moduli z dodajanjem srednjega modula YT-09107 ali YT-09108.

 

Zgornji in srednji modul imata kovinske pritrdilne elemente za povezovanje v komplete, aluminijasti ročaj pa ima dodatno blokado za pritrditev modulov. V predale lahko vstavite pladnje za orodje YATO s pripravljenimi kompleti orodja.

 

 

 

Parametri:

Število predalov: 4

Največja obremenitev [kg]: 45

Velikost [cm]: 52x32x72

Število elementov [kos]: 3

 

 

Mnenja kupcev

Mnenja in ocene kupcev za "ZABOJ ZA ORODJE NA VOZIČKU, TRIDELNI"
Povprečna ocena: 5,00 od 5 temelji na 4 ocenah.
Anonimen
zlo dober kovček. Le predale je treba obložiti z nečim, kar bo zadušilo zvoke udarcev orodja med transportom. Že dolgo iščem tako rešitev, zato ZELO PRIPOROČAM.
jon
Super škatla, prostorna, dobro opremljena. Predali delujejo presenetljivo gladko. Celoten mehanizem je zelo udoben za uporabo, se ne zatika in je zelo dobre višine za visoko osebo, kot sem jaz. Priporočam za domačo in profesionalno uporabo. Kolesa izpolnjujejo svoj namen tudi, ko je celotna konstrukcija močno obremenjena
adis
super,zelo kvalitetno naren izdelek (kovina, ne plastika), vse je pr roki, ni treba razstaviti cele skatle, da bi kaj vzeli iz dna....zelo dobro premišljen dizajn
bogdan.medo@gmail.co.
Iggledajo zelo dobro

Če ste izdelek že kupili, bomo vašega mnenja zelo veseli!