Brezplačna dostava  za nakupe nad 40 € •   AKCIJSKA PONUDBA

Brezplačna dostava  za nakupe nad 40 € •   AKCIJSKA PONUDBA

Košarica
Košarica:
0,00 € (0)
Košarica
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
Minimalni znesek nakupa je 10.00 €.

Univerzalni sprej Benson 300ml

Šifra: 013940
Preberite več

Univerzalni sprej Benson 300ml 

Iščete vsestranski sprej, ki ne le maže in čisti, ampak tudi vzdržuje, ščiti in še veliko več?

Odkrijte Multi Spray – zmogljivo rešitev za različne aplikacije. S tem pršilom imate vse, kar potrebujete, da ohranite svoje vozilo ali orodje v vrhunskem stanju.

 

Ta vsestranski sprej je zasnovan za mazanje, čiščenje, vzdrževanje, zaščito, mehčanje, rahljanje in izpodrivanje vlage. Ne glede na to, ali gre za mazanje gibljivih delov, čiščenje površin, vzdrževanje opreme ali zaščito pred rjo in korozijo, to pršilo naredi vse.

 

S prostornino 300 ml in priročno velikostjo 22 cm v višino in 5 cm v širino je ta Multi Spray enostaven za prenašanje in uporabo, kjer koli ga potrebujete. Majhna teža 276 g zagotavlja enostavno rokovanje.

 

Ta sprej je primeren za različna vozila, vključno z mopedi, avtomobili, počitniškimi prikolicami, kolesi, motorji, skuterji in celo otroškimi vozički. Ne glede na to, ali ste na poti ali doma, je ta sprej priročen spremljevalec za vse vrste opravil in popravil.

 

Multi Spray je brez silikona in vsebuje sestavine, kot so metil salicilat in alifatski ogljikovodiki za optimalno delovanje. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen domači mojster, je ta sprej enostaven za uporabo in vedno znova zagotavlja odlične rezultate.

 

  • Univerzalni multi sprej z 2-smerno pršilno glavo
  • Univerzalno pršilo z večkratnim učinkom.
  • Maže, čisti, vzdržuje, ščiti, mehča, rahlja in odvaja vlago
  • Ustavi in ​​prepreči nadležno cviljenje in škripanje.
  • Ščiti pred rjo in korozijo.
  • Brez silikona.

 

NAVODILA ZA UPORABO:

  • Pred uporabo pretresite.
  • Izdelek razpršite na površino, ki jo želite obdelati.

Prosimo, upoštevajte: to je lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod pritiskom in lahko pri segrevanju poči. Hranite izven dosega otrok. Pozorno preberite navodila in jih upoštevajte. Izdelek hranite na hladnem, stran od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Ne kadite. Ne pršite proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Držala po uporabi ne luknjajte ali sežigajte. Zaščitite ga pred neposredno sončno svetlobo in izpostavljenostjo temperaturam nad 50 °C/122 °F. Ta izdelek vsebuje metil salicilat in lahko povzroči alergijsko reakcijo. Vsebuje tudi alifatske ogljikovodike v koncentraciji nad 30%.

 

Ne izpostavljajte temperaturi nad 50 °C/122 °F. 

 

Mnenja kupcev

Mnenja in ocene kupcev za "Univerzalni sprej Benson 300ml"
Povprečna ocena: 0,00 od 5 temelji na 0 ocenah.

Če ste izdelek že kupili, bomo vašega mnenja zelo veseli!