Brezplačna dostava  za nakupe nad 40 € •   AKCIJSKA PONUDBA

Brezplačna dostava  za nakupe nad 40 € •   AKCIJSKA PONUDBA

Košarica
Košarica:
0,00 € (0)
Košarica
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
Minimalni znesek nakupa je 10.00 €.

PRIPRAVA ZA OZNAČEVANJE IZVRTIN

Šifra: YT-44130
Proizvajalec: YATO
Preberite več

PRIPRAVA ZA OZNAČEVANJE IZVRTIN 

Naprava, vodnik za označevanje vrtalnih mest. Glavna roka je izdelana iz aluminija, ima trajno milimetrsko skalo do 250 mm in premično, z vijakom zaklenjeno vzporedno zaporo. V zgornjem delu je nameščena premična, jeklena palica, na kateri so nameščeni trije drsni markerji, ki se uporabljajo za natančno označevanje mest vrtanja.

 

Namen/uporaba

Šablona je namenjena natančnemu označevanju točk, kjer bomo vrtali luknje. Hkrati lahko označimo štiri luknje na različnih razdaljah ena od druge in z blokiranjem nastavitev ohranimo ponovljivost izbire, torej označimo isto konfiguracijo, npr. na drugem materialu.

Predloga olajša označevanje na različnih materialih, npr. les, kovina, plastika itd.

 

Način uporabe

Po potrebi nastavite razdalje med oznakami in jih zaklenite z zaklepnimi vijaki. Nato nastavite vzporednico, ki določa razdaljo od roba obdelanega materiala. Z markerjem, svinčnikom ali sredinskim luknjačem označite točke vrtanja na materialu.

 

 

 

Vodilo za določanje točk vrtanja. Glavna roka je iz aluminija, ima stalno nameščeno milimetrsko skalo do 250 mm in premični blokirni vzporedni omejevalnik. V zgornjem delu je nameščen premični, jekleni trak, na katerem so nameščeni trije drsni markerji za določeno oznako vrtalnih mest. Šablona je namenjena natančnemu določanju točk, kjer bomo vrtali luknje. Hkrati lahko določimo štiri luknje na različnih medsebojnih razdaljah in blokiramo nastavitve, da ohranimo ponovljivost izbire., T.j. izberite isto konfiguracijo, npr. na drugačnem materialu. Šablona omogoča lažje drgnjenje na različne materiale, npr. les, kovina, plastika itd., odvisno od potrebe glede razdalje med markerji in jih blokirajte z blokirnimi vijaki. Nato nastavite vzporedni trak, ki določa razdaljo od roba obdelovanca. Z markerjem, svinčnikom ali konico označite mesto vrtanja na materialu.

Mnenja kupcev

Mnenja in ocene kupcev za "PRIPRAVA ZA OZNAČEVANJE IZVRTIN"
Povprečna ocena: 0,00 od 5 temelji na 0 ocenah.

Če ste izdelek že kupili, bomo vašega mnenja zelo veseli!