Brezplačna dostava  za nakupe nad 40 € •   AKCIJSKA PONUDBA

Brezplačna dostava  za nakupe nad 40 € •   AKCIJSKA PONUDBA

Košarica
Košarica:
0,00 € (0)
Košarica
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
Minimalni znesek nakupa je 10.00 €.

O nas

Podjetje Petol d.o.o. sestavlja dinamična ekipa strokovnjakov z bogatimi izkušnjami iz proizvodnje, mednarodne trgovine in marketinga. Visoka kompetentnost, kvaliteta prodajnega asortimana, spremljanje želja in odgovornost do kupcev, dovršenost poslovnih procesov, timsko delo, visoka raven storitev in razvijanje sodelovanj s svojimi partnerji so naše glavne usmeritve v poslovanju. Stremimo k odličnosti, zato so samo partnerji s podobno naravnanostjo in izdelki visokih kvalitetnih standardov dovolj dobri za nas.

Podjetje Petol d.o.o. ima sedež v Posočju. Ime je nastalo kot izpeljanka številke 5, po številu ustanoviteljev in kraja Tolmin.

Izdelke iz svojega prodajnega asortimana tržimo preko svoje spletne trgovine. Petolova spletna trgovina vam omogoča varen, enostaven, hiter in ugoden nakup vseh izdelkov v našem programu. Za različne specifične probleme, ki jih rešujejo naši proizvodi, lahko najdete tudi ustrezne praktične nasvete.  

V podjetju Petol d.o.o. si prizadevamo sestaviti sposobno ekipo sodelovcev in odlično vzdušje znotraj podjetja, hkrati pa pristna, dolgoročna partnerstva z našimi dobavitelji ter številne zadovoljne končne uporabnike naših izdelkov.

Veselimo se vašega kontakta in z veseljem vam bomo poskušali pomagati.