Brezplačna dostava  za nakupe nad 40 € •   AKCIJSKA PONUDBA

Brezplačna dostava  za nakupe nad 40 € •   AKCIJSKA PONUDBA

Košarica
Košarica:
0,00 € (0)
Košarica
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
Minimalni znesek nakupa je 10.00 €.
  • Domov
  • / Blagovne znamke

Blagovne znamke

YATO

YATO je eden vodilnih proizvajalcev električnega in ročnega orodja za profesionalno uporabo. Znamka je na trgu znana po svoji visoki kvaliteti, širokem prodajnem asortimanu in relativno ugodnih cenah. Orodja imajo estetski, modern dizajn, ponudba pa se vseskozi širi z uvajanjem novih produktov. Orodja YATO lahko uporabljajo profesionalci v marsikateri industriji, pa tudi domači mojstri v delavnici, pri gradnji in obnovi, v hiši ali na vrtu ter ob uporabi izdelkov za varnost pri delu in osebno zaščitno opremo.

BLUE DOLPHIN

Blue Dolphin je vrhunski proizvajalec visokokavostnih profesionalnih izdelkov za pleskarsko in gradbeno industrijo. Podjetje uporablja najsodobnejše tehnologije proizvodnje rezultat česar so vrhunski gradbeni in pleskarski trakovi ter različni pripomočki in oprema za pleskarje.

VOREL

Vorel ponuja ročna in pnevmatska orodja, ki se uporabljajo v delavnici ter pri gradnji in domači uporabi. Blagovna znamka zagotavlja široko izbiro visokokakovostnih izdelkov po privlačni ceni. V ponudbo izdelkov sodijo naprave za električiste, ključavničarje, serviserje, varilce, vodovodarje, kot tudi za neprofesionalne uporabnike. Vorel nabor orodij vključuje tudi izdelke za vzdrževanje hiše in za delavnico.

FLO

Flo ponuja orodja za urejanje vrtov, zelenic in okolice hiše ter balkonskih rastlin. Ponudba blagovne znamke vključuje ročno orodje za vsakodnevno vrtnarstvo ter električne in baterijske naprave za urejanje zelenih površin.

STHOR

Izdelki Sthor so namenjeni za zahtevne in napredne domače mojstre. Blagovna znamka ponuja zanesljivo orodje, ki je hkrati privlačno oblikovano. Izdelki so namenjeni za gradbena, renovatorska in zaključna dela, v naboru pa so tudi kompleti orodij, pripomočki in oprema za delo v garaži ter domači delavnici.